ЕНЕРГО-ПРО няма да преустановява електрозахранването на клиентите по празниците

Публикувано на 22.12.2021

ЕНЕРГО-ПРО няма да преустановява електрозахранването на клиентите по празниците

Във връзка с предстоящите коледни и новогодишни празници електроразпределителната компания в Североизточна България е осигурила 62 дежурни екипа, които ще работят в случаи на аварии по електроразпределителната мрежа. Дежурните екипи ще бъдат в готовност за своевременна реакция за отстраняване на възникнали повреди по електрическите съоръжения при евентуално влошаване на метеорологичните условия. При екстремни ситуации се поддържа непрекъсната комуникация между мобилните екипи и центровете за управление на мрежата. Обезпечена е високопроходима техника и подходящо оборудване за работа по съоръженията в зимни условия. При необходимост компанията взима решение за прегрупиране и пренасочване на допълнителни екипи в райони с повишена аварийност.

Клиентите, които са пропуснали да заплатят сметките си за консумирана електроенергия в срок, могат да го направят на физически каси на ЕНЕРГО-ПРО до 15 часа на 31 декември, на касите на Български пощи, повечето от които ще са отворени до обяд в последния ден на годината, или чрез останалите обявени на сайта на компанията начини на плащане https://energo-pro.bg/bg/reguliran-pazar/bitovi-klienti/nachini-na-plashtane. Обръщаме внимание на всички клиенти, че преведените по банков път или по интернет суми постъпват в системата на ЕНЕРГО-ПРО до два работни дни.

За спокойствието на клиентите непосредствено преди и по време на предстоящите коледни и новогодишни празници (в периода 23 декември 2021 година – 03 януари 2022 година включително) компанията няма да преустановява електрозахранването на тези от тях, които не са заплатили в срок сметката си за електроенергия.

Още новини