*Всички разговори на посочените телефони се таксуват според индивидуалния тарифен план

Уведомление за клиентския център в гр. Добрич

Уважаеми клиенти,

във връзка с решение № 53-1 на Общински съвет-град Добрич и Протокол №53 от заседание на 24.08.2023 г., 25 септември 2023 г. (понеделник) е определен за празничен и неприсъствен ден за територията на община Добрич и в тази връзка офисът на ЕНЕРГО-ПРО в град Добрич няма да работи.

Уведомление за клиентски центрове в гр. Силистра, гр. Варна, гр. Търговище, гр. Разград

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че Центровете за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в гр. Силистра, бул. „Велико Търново“ № 56, в гр. Варна  – ул. Оборище 13А, ул. Девня 2 и бул. Владислав Варненчик 258 (партер), гр. Търговище - ул. „Ген. Столетов“ № 14, гр. Разград, ул. „Проф. Димитър Ненов“ № 13 временно работят в намален състав.

В допълнение Ви информираме за следното:

  • Бихте могли да заплатите сметката си за електроенергия ОНЛАЙН с кредитна/дебитна карта на адрес: https://vp.energo-pro.bg/
  • По въпроси във връзка с дейността на Електроразпределение Север АД можете да получите информация от наш Специалист на телефонен номер: 0700 161 61 или на имейл адрес: info@erpsever.bg.
  • По въпроси във връзка с дейността на ЕНЕРГО-ПРО Продажби АД можете да получите информация от наш Специалист на телефонен номер: 0700 800 61 или на имейл адрес: service@energo-pro.bg.
  • Ако разполагате с квалифициран електронен подпис (КЕП), можете да се възползвате от възможността за заявяване на услуги на посочените по-горе имейл адреси.
Карта с локации

Каси на партньори