Интранет страницата на ЕНЕРГО-ПРО спечели първо място в конкурса за вътрешни комуникации Grapevine Awards 2013

Публикувано на 01.07.2013

Интранет страницата на ЕНЕРГО-ПРО спечели първо място в конкурса за вътрешни комуникации Grapevine Awards 2013

Интранет страницата на ЕНЕРГО-ПРО спечели първо място в категория „Вътрешна медия” на конкурса Grapevine Awards 2013.

На 27 юни 2013 година, на официална церемония в София бяха връчени наградите в конкурса, организиран от Apeiron Communication, като част от програмата от събития на Петата юбилейна международна конференция за вътрешни комуникации "Успешните комуникации започват отвътре”. Това е първият специализиран конкурс, отличаващ креативността и професионализма на специалистите в областта на вътрешните комуникации в Европа. Журито в третото издание на конкурса по традиция се състои от български и чуждестранни специалисти с висока квалификация и опит в организационно управление, вътрешни комуникации, връзки с обществеността и управление на персонала.

Проектът за интранет страница на ЕНЕРГО-ПРО спечели приза в съревнование с едни от най-големите български компании, които доставят потребителски услуги. Журито определи вътрешната платформа на ЕНЕРГО-ПРО за служители за фаворит, като фокусира вниманието върху разнообразните инструменти и интерактивни приложения.

„Ключът към успеха на проекта за създаване на интранет страницата на компанията бе широкото участие на самите служители в него. Във вътрешната анкета, която предварително проведохме и в по-нататъшния обмен на информация, те бяха много активни с идеи и предложения. По този начин реално станаха съавтори на съдържанието на Интранет платформата. Нейната функционалност бе положително оценена от  журито. ”, заяви Стефан Абаджиев – Управител на ЕНЕРГО-ПРО Варна.

Още новини