Ръководството на ЕНЕРГО-ПРО проведе четвърти приемен ден в град Варна

Published on 19.06.2014

Ръководството на ЕНЕРГО-ПРО проведе четвърти приемен ден в град Варна

Възможността за среща и директен диалог с представители на мениджмънта предизвика голям интерес сред жителите на региона и графикът за приемния ден беше изцяло запълнен

Поради големия интерес от страна на клиенти, вчера, 18 юни 2014 г., ЕНЕРГО-ПРО отново организира приемен ден в град Варна. Това е четвъртата възможност, която компанията предоставя на жителите на морската столица и областта за пряк контакт с представители на висшето ръководство. По традиция домакини на срещите бяха управителят на дружеството, Стефан Абаджиев, директора „Обслужване на клиенти“, Мария Димитрова и директора „Стратегия и развитие на мрежата“, Красимир Иванов.

Основна тема сред поставените за дискусия по време на срещите вчера беше присъединяването на обекти към електроразпределителната мрежа на компанията. Варна е регион с интензивно развиваща се инфраструктура и присъединяването на новопостроени сгради към мрежата присъства най-често сред въпросите, които вълнуват клиентите.

„Както неведнъж сме алармирали, компанията е поставена в режим на оцеляване вследствие на последните ценови решения на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране. Принудени сме да работим в условия на силни финансови ограничения и намален обем на инвестициите, което неминуемо дава отражение върху темповете на развитие на електроразпределителната мрежа в Североизточна България. Тази форма на директна комуникация с нашите клиенти ни дава възможност да търсим съвместни решения на специфичните казуси, които изискват индивидуален подход и експертен анализ на обстоятелствата. Въпреки затрудненията ни, ние се стремим да реагираме адекватно на техните проблеми и да намерим най-доброто решение в рамките на възможностите ни, което би ги удовлетворило“, заяви г-н Абаджиев. 

По време на срещите бяха обсъдени и въпроси, свързани със съвместна работа по инвестиционни проекти, с развитието на мащабни строителни обекти и изграждането на съоръжения от електроразпределителната мрежа.

More news