Приемен ден в град Търговище и среща с кметовете на общини и председатели на общински съвети от областта проведе ръководството на ЕНЕРГО-ПРО

Published on 13.03.2014

Приемен ден в град Търговище и среща с кметовете на общини и председатели на общински съвети от областта проведе ръководството на ЕНЕРГО-ПРО

Вчера, 12 март 2014 година, ръководството на ЕНЕРГО-ПРО отново предостави възможност на клиенти в пряк контакт да потърсят решение на специфични казуси, свързани с електроразпределителната мрежа или просто да получат консултация. Инициативата „Приемен ден на ръководството“, стартирала по повод предстоящия Световен ден на потребителя, се проведе в сградата на Разпределителния обслужващ център на компанията в град Търговище. Домакини на срещата бяха Стефан Абаджиев, управител на ЕНЕРГО-ПРО, Мария Димитрова, директор „Обслужване на клиенти“ и Диян Христов, управител на Разпределителен  обслужващ център Шумен и Търговище.

Въпросите, които жителите на област Търговище поставиха пред управленския състав на компанията бяха свързани със смяна на тарифността на мерене, възможности и условия за разсрочено плащане на сметката за електроенергия, присъединяване на нови обекти към мрежата, обяснение на различни нормативни изисквания и процедури и други.  

„Смятаме, че тези приемни дни са изключително полезни за хората и тяхната активност и удовлетвореност го доказва. Опитваме се да намерим решение в рамките на нашите възможности на всеки един конкретен казус, с който клиентите се обръщат към нас по време на тези срещи. Чрез директния и открит контакт с нашите клиенти се стремим непрекъснато да подобряваме обслужването и клиентската информираност.“, сподели г-жа Димитрова.

Следващият приемен ден на ръководството ще се състои следващата седмица, 19 март 2014 година, в град Разград. Очакваме всички, които желаят да се запишат в предварително изготвения списък, да се свържат с нас на денонощния телефон 0700 161 61 или на e-mail: service@energo-pro.bg

След срещата с жители на област Търговище, ръководството на ЕНЕРГО-ПРО проведе и среща с представители на местната власт от областта. Поводът за дискусията с кметове на общини и председатели на общински съвети беше актуалното състояние на електроразпределителната мрежа в района и възможностите за по-тясно сътрудничество в полза на клиентите. Регулярните срещи с представители на местната власт на територията на Североизточна България стартираха в края на миналата година с цел поддържане на интензивен диалог и засилване на взаимодействието между двете страни.

По време на срещата г-н Абаджиев по традиция представи информация за направените до края на 2013 година инвестиции в електроенергийната инфраструктура в областта.  В периода  2006 – 2013 година вложените от дружеството средства в развитие и подобряване на електроразпределителната мрежа в област Търговище надхвърлят 11 млн. лева. Тема на дискусията бяха и планираните през 2013 г. инвестиционни проекти на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи в района, които останаха нереализирани вследствие на непризнатите от Държавния Регулатор разходи в крайните цени на електрическата енергия.

Кметовете от своя страна споделиха конкретни предложения как заедно могат да бъдат полезни на хората в региона и изразиха готовност за по-тясно взаимодействие и търсене на начини за решаване на актуални въпроси, свързани с електроснабдяването в област Търговище. 

„Нашето желание е да поддържаме открит и интензивен диалог с представителите на общините от всички области на нашата територия. Считаме, че това е най-добрият начин да работим в синхрон, да съгласуваме съвместните си действия своевременно и да предлагаме конструктивни решения на проблемите, пред които сме изправени при изпълнението на нашата дейност.“, добави в заключение г-н Абаджиев.    

 

 

More news