Приемен ден на ръководството на ЕНЕРГО-ПРО в град Велико Търново

Published on 10.04.2014

Приемен ден на ръководството на ЕНЕРГО-ПРО в град Велико Търново

След проведения вчера приемен ден на ръководството на ЕНЕРГО-ПРО в Русе, днес, 10 април 2014г., компанията организира срещи на граждани и фирми с управителя Стефан Абаджиев в град Велико Търново. Срещите се проведоха в сградата на Общината с любезното съдействие на кмета, инж. Даниел Панов. В срещите участваха също директорът Обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО Мария Димитрова и управителят на Разпределителен и обслужващ център Велико Търново, Пенчо Минчев.

Инициативата, част от кампанията „В услуга на клиента“, предоставя възможност на клиентите лично да се срещнат и да поставят своите въпроси, свързани с дейността на дружеството в пряк диалог с управителя и представители на управленския състав. Проектът стартира през февруари и досега продължава да се радва на голям интерес сред клиентите.

По време на всяка среща се обсъждат задълбочено индивидуалните казуси на клиентите и ръководството на компанията предлага варианти и възможности за тяхното разрешаване. Това е още един начин за скъсяване на връзката клиент – компания. В отделни случаи се стига до решение в рамките на конкретната среща, а в други случаи е нужно да се направи подробен правен анализ преди да се пристъпи към решаването на казуса.

Въпросите, които клиентите от района на Велико Търново поставиха пред ръководството, бяха в най-широк спектър - от структурата на цените за електроенергията, отразени във фактурите, до сложни юридически казуси, свързани с имотни спорове и присъединяване на обекти към електроразпределителната мрежа. Като правило, голям процент от поставяните въпроси пред ръководството на компанията са от технически характер, свързани с експлоатацията на електрическата мрежа.

Ето какво сподели Иван Павлов от град Велико Търново: „Срещнах се с ръководството на ЕНЕРГО-ПРО, за да поставя въпрос, свързан с електрозахранващите проводници на съседна къща. Удовлетворен съм от срещата. Представителите на електрическото дружество поеха ангажимент да ми съдействат.”

Утре, 11 април 2014 г., предстои да се проведе приемен ден в град Варна, който е втори по ред, поради това, че Варненският регион се отличава с голям брой инвестиционни проекти, които изискват значителни вложения за развитие на електроразпределителната мрежа и активна координация от страна на компанията. Поради големия брой на желаещите за среща с ръководството на компанията във Варна, се предвижда и трета дата за приемен ден в града на 30 април.

Организирането на приемни дни на ръководството на ЕНЕРГО-ПРО в различни области на Североизточна България продължава. Информация относно графика за следващата седмица може да намерите на адрес  www.energo-pro.bg.

Желаещите да се запишат за среща, имат възможност да направят това на денонощния телефон 0700 161 61 или на e-mail: service@energo-pro.bg.

More news