Инициативата на ЕНЕРГО-ПРО „Приемен ден на ръководството“ продължава

Published on 27.03.2014

Инициативата на ЕНЕРГО-ПРО „Приемен ден на ръководството“ продължава

Жители от област Велико Търново имаха възможността да поставят своите въпроси пред мениджъри на компанията

Вчера, 26 март 2014 г., се проведе поредният приемен ден на ръководството на ЕНЕРГО-ПРО в град Горна Оряховица. Желаещите имаха възможност да се срещнат с Мария Димитрова, директор „Обслужване на клиенти“ и Пенчо Минчев, управител на Разпределителен обслужващ център Горна Оряховица и Габрово. Двамата ръководители обсъдиха с клиентите всеки един конкретен казус. Спецификата на някои от въпросите изискваха по-задълбочен анализ и допълнително проучване. В тези случаи представителите на ЕНЕРГО-ПРО се ангажираха, че компанията ще окаже максимално съдействие в рамките на закона за разрешаване на поставените въпроси.

„Възможността, която даваме на клиентите чрез този проект, а именно да споделят в пряк контакт с част от управленския състав на дружеството своите проблеми, се приема много позитивно от хората. Както неведнъж сме заявявали, целта на тези срещи е да скъсим дистанцията между ръководството и нашите клиенти и да водим открит диалог с тях. Разбира се, повечето от казусите изискват индивидуален подход и съответно не можем да дадем категоричен отговор в рамките на една среща, но клиентите могат да разчитат, че въпросите им ще получат нужното внимание и адекватно предложение за решение.“, заяви г-жа Димитрова.

Повечето от въпросите, които клиентите обсъдиха с ръководството на компанията по време на вчерашния приемен ден, бяха свързани с инвестиционни проекти и възможностите за присъединяване на бъдещи обекти. Дискутирана беше и необходимостта от изграждане на електроенергийна инфраструктура в райони на град Горна Оряховица, които тепърва предстои да се застрояват и за които трябва да се предвидят възможности за изграждане на нови мощности. Освен специфичните казуси, клиентите задаваха и стандартни въпроси, свързани с потреблението на електрическа енергия.

През следващата седмица предстои да се проведе приемен ден на ръководството на ЕНЕРГО-ПРО в град Габрово. Клиентите, които желаят да се запишат, могат да се свържат с представители на компанията на телефон 0700 161 61 или на e-mail: service@energo-pro.bg. Актуална информация за следващите градове, в които се планира да се проведе инициативата на ЕНЕРГО-ПРО, можете да откриете на интернет страницата www.energo-pro.bg.

 

More news