ЕНЕРГО-ПРО завършва кампанията за изнесени офиси през тази година с мобилни приемни в 10 населени места във Варненско

Published on 12.10.2017

ЕНЕРГО-ПРО завършва кампанията за изнесени офиси през тази година с мобилни приемни в 10 населени места във Варненско

В периода от 16 до 20 октомври ЕНЕРГО-ПРО ще проведе последния за 2017 етап на своята инициатива за изнесени офиси в малки населени места в Североизточна България. Специалисти на компанията ще посрещат и обслужват клиенти в десет приемни на територията на област Варна.

Хиляди жители от десетте населени места, които ще бъдат посетени от екипите на дружеството през следващата седмица, ще могат да се възползват от удобството на мобилните офиси. В тях клиентите на ЕНЕРГО-ПРО ще имат възможност да стартират процедура по смяна титуляра на партидата, да се информират за процеса по присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа, да се консултират по въпроси, свързани с потреблението на електроенергия или да ползват друг вид услуга, която изисква лично посещение на клиентски център на компанията. В рамките на всеки работен ден от следващата седмица ще се организират изнесени офиси в две различни населени места във Варненско, като те ще работят от 10 до 14 часа. Така посетителите на приемните на ЕНЕРГО-ПРО ще получат съдействие и компетентни отговори на своите въпроси без да се налага да пътуват до областния град.

Важно уточнение за клиентите е, че за да ползват услугите на изнесените офиси, е необходимо да носят със себе си документ за самоличност и за собственост на имота. Посещението на организираните от ЕНЕРГО-ПРО приемни е отлична възможност за всички клиенти на компанията да предоставят и актуални данни за контакт, което несъмнено ще разшири възможностите за комуникация с дружеството.

Графикът на изнесените офиси за периода 16-20.10.2017 година е публикуван на интернет страницата на компанията на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Izneseni-ofisi.

More news