ЕНЕРГО-ПРО започна мащабна подмяна на електромери в Омуртаг

Published on 12.05.2015

ЕНЕРГО-ПРО започна мащабна подмяна на електромери в Омуртаг

ЕНЕРГО-ПРО Мрежи започна мащабна кампания за подмяна на електромери в Омуртаг. По проекта трябва да бъдат подменени 1416 уреда, измерващи консумираната електрическа енергия на над една трета от клиентите на компанията в града.

До края на април специалистите на ЕНЕРГО-ПРО приключиха със смяната на 766 електромера. Останалата част от проекта ще бъде изпълнена до края на август. Дейностите по подмяна на електромери в Омуртаг протичат по предварително съставен график. Клиентите, чиито електромери предстои да бъдат подменени, са своевременно уведомявани за това по надлежния ред.

Новите електромери са от най-съвременно поколение и притежават всички сертификати, доказващи тяхната прецизност и точност. Измервателните уреди се монтират от специалистите на ЕНЕРГО-ПРО при строго спазване на техническата безопасност. По време на кампанията техниците на електроразпределителното дружество извършват в пълен обем и всички останали рутинни дейности по отстраняване на възникнали аварии и поддръжка на мрежата.

More news