ЕНЕРГО-ПРО разяснява с нова брошура как бързо, лесно и удобно да се плаща сметката за електроенергия

Published on 12.03.2014

ЕНЕРГО-ПРО разяснява с нова брошура как бързо, лесно и удобно да се плаща сметката за електроенергия

Брошурата за безкасово плащане е още една стъпка към по-добра информираност на клиентите в рамките на мащабната инициатива на компанията „В услуга на клиента"

Кампанията на ЕНЕРГО-ПРО „В услуга на клиента“, която стартира в началото на месец февруари по повод Световния ден на потребителя – 15 март, продължава с пълна сила. Освен трите нови възможности за обслужване и информиране на клиентите, които се приемат много положително от обществеността („Изнесен офис“ с мобилни експерти, „Приемен ден на ръководството на ЕНЕРГО-ПРО“ и „Енергиен консултант“), дружеството предостави на своите клиенти и специално разработена брошура с информация за безкасовите методи за проверка и плащане на сметката за електроенергия.

„Постоянно се появяват нови възможности за по-лесно и бързо разплащане. Времето на всички е ценно и ако можем да направим плащането от комфорта на собствения си дом или офис, е напълно излишно да пътуваме до каси или да чакаме на опашки. Стремим се редовно да запознаваме нашите клиенти с тези нови варианти.“, обясни Мария Димитрова, директор Обслужване на клиенти в ЕНЕРГО-ПРО.

Средният американец губи годишно в чакане на опашки около 118 часа. Българска статистика никой не е правил, но едва ли е по-„розова“ от американската. Затова е много важно всички ние да знаем как можем да си спестим излишното пътуване, чакането и риска от пропускане на някой срок за плащане.

Брошурата, издадена от ЕНЕРГО-ПРО е предназначена както за битовите, така и за бизнес клиентите и съдържа практична информация за възможностите, които компанията заедно с партньорите си предлага за безкасово плащане – по интернет, с директен дебит, с Transcard и Icard, през банкомат, чрез системата ePay. Предимствата на този вид плащания са, че клиентите спестяват време и усилия от посещаване на касите и избягват закъснение или риск да пропуснат плащане. В същото време този метод осигурява добро планиране и контрол на месечните разходи на клиентите и не на последно място гъвкавост, тъй като освен своята сметка, те могат да платят и сметките за електроенергия на своите близки и роднини.

Брошурата е налична на интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО на адрес: www.energo-pro.bg , във всички центрове за обслужване на клиенти на дружеството, както и при мобилните консултанти в „Изнесения офис“ на ЕНЕРГО-ПРО.

More news