ЕНЕРГО-ПРО организира „Ден на отворени врати“ на 15 март – Световен ден на потребителя

Published on 07.03.2014

ЕНЕРГО-ПРО организира „Ден на отворени врати“ на 15 март – Световен ден на потребителя

Компанията кани всички желаещи на едночасово посещение във високоволтовата лаборатория, учебния център и центъра за обслужване на клиенти

На Световния ден на потребителя – 15 март, ЕНЕРГО-ПРО организира „Ден на отворените врати“. Компанията кани всички желаещи на 15 март (събота) да посетят уникалната високоволтова лаборатория, учебния център и центъра за обслужване на клиенти, които се намират на ул. „Девня“ 2 във Варна. Поради специалния режим на работа на високоволтовата лаботатория, броят на местата в групите за посещение е ограничен.

По време на едночасовата обиколка посетителите ще могат да се запознаят с основните съоръжения, които се използват в електроразпределителната мрежа, да узнаят каква е функцията, как работи и да видят как изглежда отвътре един трафопост, да наблюдават демонстрация на основни ремонтни дейности, които изискват изкачване на железорешетъчни и стоманобетонни стълбове. В края на събитието участниците ще имат възможност да наблюдават истинско електрическо шоу - демонстрация на волтови дъги и пробив на изолатори във високоволтовата лаборатория на ЕНЕРГО-ПРО. За да бъдат в пълна безопасност, гостите ще наблюдават демонстрациите от командната зала, където ще бъдат напълно защитени от високото напрежение.

Посещението в учебния център и високоволтовата лаборатория изискват спазването на задължителни мерки за безопасност. Затова посещенията ще бъдат организирани в групи по 10 човека, след предварително записване. Първата група ще започне обиколката в 10:00 часа, а следващите ще бъдат от 11:00, 12:00, 13:00 и 14:00 часа. Участниците ще посетят центъра за обслужване на клиенти, след което всеки ще премине инструктаж по безопасност и ще влезе в залите със съоръженията със задължителните предпазни средства.

Желаещите клиенти да посетят инициативата на ЕНЕРГО-ПРО в събота, 15 март, трябва до 13 март (четвъртък) да се запишат в една от групите на телефон 0700 161 61 или на e-mail: service@energo-pro.bg  Местата ще се попълват по реда на получаване на заявките.

 

More news