Екипите на ЕНЕРГО-ПРО ще се грижат за светлината и комфорта в домовете ни през празничните дни

Published on 17.04.2014

Екипите на ЕНЕРГО-ПРО ще се грижат за светлината и комфорта в домовете ни през празничните дни

В навечерието на един от най-светлите празници – Великден, аварийните екипи на ЕНЕРГО-ПРО отново са в готовност за извънредна работа в случай на необходимост.

Празниците са повод, който събира семействата и близките хора, за да споделят своите радости и вълнения. В продължение на десетилетия, неусетно и незабележимо, електричеството допринася за светлината и уюта в домовете ни и е неразделна част от нашето ежедневие. За това наше удобство се грижат стотици хора, чиято неотменна грижа е да осигурят електрозахранване във всеки един момент, във всяко населено място, при всякакви атмосферни условия. В Североизточна България тези хора са аварийните екипи, диспечерите и телефонните оператори на ЕНЕРГО-ПРО.

За организацията на работата на екипите, инж. Стоян Томов, началник отдел в Разпределителен център Варна, обясни: „Нашият основен ангажимент сега е да осигурим надеждно електрозахранване на клиентите ни през празничните дни. Създали сме специална организация, която ни прави гъвкави. Осигурили сме екипи на домашно дежурство, които са снабдени с автомобили, инструменти и материали. Те са в готовност да реагират веднага при възникване на каквито и да са обстоятелства по мрежата. Нашите електромонтьориса висококвалифицирани. Момчетата са мотивирани, отговорни и работят с желание.“

Ето какво споделиха за своята работа двама електромонтьори на ЕНЕРГО-ПРО, които ще дежурят през празничните днивъв Варна: „Ние сме на разположение и готови да реагираме веднага при възникване на аварии по мрежата.“, обясни Атанас Сестрински. „На тези светли празници всеки от нас желае да бъде със семейството си, но ние имаме дълг към обществото и към нашите клиенти. Нашето желание е хората да посрещнат празника спокойно, в уютна обстановка и сме се подготвили да се погрижим за това“, допълни неговият колегаСтефан Баев.

Мария Димитрова, директор Обслужване на клиенти напомни, че телефон  0700 161 61 работи денонощно и на негоклиентитена ЕНЕРГО-ПРО могат да подадат сигнал или да потърсят информация по всяко време.

ЕНЕРГО-ПРО Ви пожелава светли празници!

 

More news