Десетки клиенти се възползваха от изнесените офиси на ЕНЕРГО-ПРО, организирани в Дулово и Тутракан

Published on 24.03.2014

Десетки клиенти се възползваха от изнесените офиси на ЕНЕРГО-ПРО, организирани в Дулово и Тутракан

Жителите от общините приветстваха инициативата и акцентираха върху ползата и удобството за тях

Инициативата на ЕНЕРГО-ПРО „Изнесен офис“ продължава и положителният отзвук на клиентите, възползвали се от предлаганите услуги на дружеството, нараства. Целта на проекта е да бъдат обхванати възможно най-много малки населени места на територията на Североизточна България, за да могат жителите им да имат директен достъп до услуги на компанията.

В рамките на миналата седмица с любезната подкрепа на общинските администрации бяха организирани мобилни офиси на ЕНЕРГО-ПРО за жителите на общините Дулово и Тутракан. На 18 март специалистите на компанията приемаха клиенти в сградата на община Дулово. Впечатлени от инициативата, много от хората изразиха интерес към предлаганите услуги и пожелаха да се консултират с представители на дружеството. На 20 март в сградата на Общинска администрация  Тутракан се организира следващият изнесен офис на ЕНЕРГО-ПРО. Кметовете на двете общини оказаха пълно съдействие за организацията на офисите както и за предварителното информиране на жителите за предстоящото посещение.

Сред най-често предоставяните услуги от специалистите в рамките на тези два дни бяха актуализация на клиентски данни, подаване на заявления за различни услуги (напр. техническа проверка на електромер), смяна на титуляр на партида, искане за разсрочено плащане и др. Всички клиенти, посетили изнесените офиси на ЕНЕРГО-ПРО бяха силно впечатлени и доволни от отношението на служителите към тях.

„За нас е удоволствие и признание да видим положителната реакция и удовлетворението на хората, които ни посещават. За много от тях това е единствената възможност да се възползват лично от нашите услуги. Радваме се, че в края на посещението си, те отчитат ползата от тази инициатива и си тръгват с усмивка.“, сподели Мирослава Христова, специалист „Обслужване на клиенти“ в ЕНЕРГО-ПРО.

Кметове и кметски наместници на малки населени места на цялата територия на Североизточна България продължават да изпращат благодарствени писма от свое име и от името на своите жители, които са се възползвали от услугите на изнесените офиси. Към момента обслужените клиенти надхвърлят 350 и броят им продължава да расте.

Тази седмица предстоят изнесени офиси в Бяла и Ветово. Графикът за дните и мястото на обслужване са обявени на интернет страницата на компанията www.energo-pro.bg

More news