10 клиента на ЕНЕРГО-ПРО от Свищов спечелиха чек за електроенергия на стойност 50 лева

Published on 08.03.2013

10 клиента на ЕНЕРГО-ПРО от Свищов спечелиха чек за електроенергия на стойност 50 лева

Печелившите бяха изтеглени между участниците в игратa  „Отговори на въпрос и спечели с играта на ЕНЕРГО-ПРО”, която  стартира по случай откриването на център за обслужване на клиенти в Свищов

ЕНЕРГО-ПРО награди 10 клиенти от град Свищов с чек за електроенергия на стойност 50 лева. Компанията инициира информационна кампания за популяризиране на новия център за обслужване на клиенти в града, част от която беше играта  „Отговори на въпрос и спечели с играта на ЕНЕРГО-ПРО”. Печелившите бяха теглени  всяка седмица между участниците, отговорили правилно на въпросите от играта. Стойността на наградата ще бъде приспадната от мартенската сметка за електроенергия на късметлиите.

Новият клиентски център в град Свищов отвори врати на 1-ви март 2013г. Още през първата седмица след откриването повече от 540 клиенти от града и близките населени места се възползваха от услугите на компанията, а над 120 платиха текущите си сметки за електроенергия в новия център.

Центърът за обслужване на клиенти в Свищов се намира на ул. „Петър Ангелов” 18А и работи всеки делничен ден от 7:00 до 18:00 часа без прекъсване. В него работят 2 каси за плащане на услуги и консумирана електроенергия и 2 гишета за справки и обработка на документи. Клиентите от града и близките населени места могат да се възползват от всички услуги, предлагани от компанията – подаване на заявление за присъединяване на нов обект, сключване или прекратяване на договор за снабдяване с електроенергия, проверка и заплащане на сметка за потребление на електроенергия, актуализиране на клиентски данни, получаване на справки, подаване на заявление за техническа проверка на електромер или електромерно табло и много други.

More news