Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Свищов отвори врати на 1-ви март

Публикувано на 01.03.2013

Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО в Свищов отвори врати на 1-ви март

В клиентския център клиентите могат да се възползват от всички услуги, предлагани от компанията

На 1-ви март ЕНЕРГО-ПРО откри център за обслужване на клиенти в град Свищов. На събитието присъстваха представители на местната власт, гости и служители на компанията. Отец Димитър от храма „Света троица” освети новия център, като отслужи тържествен водосвет.

„Откриването на Център за обслужване на клиенти е специален момент за нас, защото свидетелства за това, че ние постоянно работим за повишаване удовлетвореността и качеството на обслужване на клиентите, което е и основен приоритет в политиката на ЕНЕРГО-ПРО. През последните години ползването на услуги от клиенти в района нарасна и отчитайки географското разположение на града, решихме да открием клиентски център именно тук. ”, заяви при откриването на центъра г-н Стефан Абаджиев – член на Управителния съвет на ЕНЕРГО-ПРО. „Надявам се с това да удовлетворим желанието и необходимостта на клиентите ни да се възползват по бърз и лесен начин от услугите на компанията”, допълни той.

Центърът за обслужване на клиенти в Свищов се намира на ул. „Петър Ангелов” 18А и ще работи всеки делничен ден от 7:00 до 18:00 часа без прекъсване. В него ще работят 2 каси за плащане на услуги и консумирана електроенергия и 2 гишета за справки и обработка на документи. Клиентите от Свищов и близките населени места ще могат да се възползват от всички услуги, предлагани от компанията – подаване на заявление за присъединяване на нов обект, сключване или прекратяване на договор за снабдяване с електроенергия, проверка и заплащане на сметка за потребление на електроенергия, актуализиране на клиентски данни, получаване на справки, подаване на заявление за техническа проверка на електромер или електромерно табло и много други.

„Работим по откриването на клиентски център в град Свищов от миналата година и се радвам, че той вече отвори врати. Това е ценна придобивка за клиентите ни в района, защото от днес те ще могат да се обръщат към нашите консултанти за информация и услуги тук, в техния град ”, сподели Мария Димитрова – директор Обслужване на клиенти.

Напомняме на нашите клиенти, че освен в центъра за обслужване на клиенти, те могат да се обръщат към компанията за информация и на телефон 0700 161 61 (денонощно, на цената на един градски разговор) или на e-mail: service@energo-pro.bg.

По традиция първите посетители в центъра за обслужване на клиенти получиха подаръци от компанията.

Още новини